Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Centre Infantil La Peixera i Centre Juvenil Satèl·lit

El teatre és un procés creatiu permanent d'adquisició de coneixements, per tal de desenvolupar la capacitat creativa i inventiva de l'infant, a partir del joc simbòlic, el joc dramàtic i el joc teatral. El teatre ens permet ser, conviure, fer, aprendre i a transformar creant.

El teatre enforteix el treball en equip, promou la confiança i desenvolupa la participació. Per mitjà del llenguatge oral i corporal, els alumnes aprenen més de si mateixos i dels altres, a la vegada que superen possibles sentiments d'inseguretat recolzats pel sentiment de grup en una fita teatral comuna.

Hem pensat en una proposta de taller emprant el teatre com a eina d’intervenció socioeducativa, el teatre com a difusió del coneixement, com a intercanvi cultural i com a eina pel canvi social.

El teatre ha de ser un espai de llibertat on despertar emocions, imaginació, i on els participants desenvolupin la seva capacitat creativa a través de les seves pròpies propostes. Que els infants i joves siguin els protagonistes de les seves històries al barri, a casa, a l’escola, al carrer.

Aquests tallers estant adreçats a:

Els usuaris habituals del Centre infantilLa Peixera(Grup infantil d' entre 8 i 11 anys)

Els usuaris habituals del Centre Juvenil Satèl·lit (joves d'entre 12 i 15 anys)