Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Dansa

Per què és recomanable que els nens i les nenes facin dansa?

Quan els pares pensem en les activitats dels nostres fills, ho fem pensant en el desenvolupament educatiu del nen. Volem activitats que els ajudi a desenvolupar-se, a que els seus bagatges educatius siguin amplis. Pensem i ens preocupem per formar-los de la millor manera.

Els ensenyaments artístics formen part d'una educació de qualitat. La dansa te uns valors educatius concrets que ajudaran al nen/nena a desenvolupar-se integralment. Per a l'Escola Municipal, la dansa és una eina educativa.

Aprenent dansa desenvolupem la vessant física (coordinació, equilibri, postura, lateralitat...), desenvolupem la vessant artística/expressiva (la dansa és un llenguatge expressiu), desenvolupem la vessant cognitiva (memória, concentració, integració de coneixements...), desenvolupem la vessant social (aprendre a treballar en grup, tenir cura del cos, respectar les opinions alienes, aprendre a esperar, a observar...), desenvolupem la vessant emocional (confiança, autoestima, aprendre a expressar les emocions...).

La dansa és un llenguatge expressiu i creatiu que crea comunitat. Animem a nens i nenes de Montornès a aprendre dansa. Aprendre dansa és gaudir d'una educació millor!

 

“No és com es mou el cos, sinó allò que el mou.” 

Pina Bausch