Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La nostra Escola

L'Escola Municipal de Música va iniciar la seva activitat el curs 2001-2002, arran d'un interès creixent per part de la població que s'havia de desplaçar a localitats veïnes per rebre un aprenentatge musical. De seguida va esdevenir una escola autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i impartim diferents programes d'ensenyament musical adaptats a la diversitat dels nostres alumnes: tant els qui esdevindran músics amateurs com els qui s'hi vulguin dedicar professionalment.

Estem ubicats a la tercera i la quarta planta de l'edifici del carrer Can Parera, 36, compartint edifici amb la Biblioteca Municipal i la Sala d'Actes; i al davant hi podreu trobar el CAP (Centre d'Atenció Primària). Les classes de teatre a partir de 12 anys es realitzen al Teatre Municipal, situat al Passatge del Teatre, 3.

Així, l'any 2004 es van incorporar les disciplines artístiques de teatre i dansa, encara que fins al 2006 les classes es van realitzar entre el Casal de Cultura i el Pavelló municipal fins que no varem inaugurar les aules de la quarta planta de l'edifici. A dia d'avui l'escola compta amb uns 330 alumnes matriculats entre les 3 disciplines artístiques.

I actualment l'escola forma part de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM), juntament amb un centenar d'escoles més de tot Catalunya. Des de l'ACEM s'organitzen activitats conjuntes pels alumnes de les escoles, espais d'intercanvi tant pedagògic com d'actuacions d'alumnes, formació pel professorat, etc.