Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Activitats

A l'Escola oferim diverses activitats relacionades amb la Música, la Dansa i el Teatre, per a totes les edats:

Setmana d'Audicions

Durant els mesos de febrer i juny, l'Escola organitza una setmana d'audicions per actuacions indivuals d'instrument, obertes a la ciutadania. Al final del primer semestre realitzem les primeres audicions a la Sala d'Actes de la Biblioteca i l'Aula polivalent de l'escola, mentre que les de final de curs al mes de juny es realitzen al Teatre Municipal.

És una molt bona oportunitat que donem als alumnes perquè puguin mostrar els seus aprenentatges amb l'instrument que estan realitzant a l'escola, i és una activitat més per la seva formació musical que reben a l'escola.

Cicle de Nous Intèrprets

Aquest cicle està pensat per a joves i nous talents, perquè tinguin una oportunitat de tocar en públic el seu repertori. Està adreçat també a aquelles persones que estiguin preparant una prova d'accés ja sigui al Grau Professional o al Grau Superior. Generalment aquests concerts s'han realitzat a l'Església de Nostra Senyora del Carme.

Hi hem pogut veure alumnes de diferents escoles de música, com ara de Santa Perpètua de Mogoda, Sant Boi de Llobregat, Esparreguera, Parets del Vallès, entre d'altres. I també alumnes de la nostra pròpia escola, i que molts d'ells estan cursant estudis professionals i superiors de música.

Dia Internacional de la Dansa - 2017

Dia Internacional de la Dansa

Durant els darrers anys, des de l'Escola hem organitzat la celebració d'aquest Dia Internacional a Montornès. L'hem celebrat de diferents maneres, convidant companyies professionals de dansa perquè els alumnes puguin veure coreografies de gran qualitat, amb actuacions dels diferents grups de l'escola i també convidant associacions amb grups de dansa del municipi com l'Esbart o la Hermandad. I també hem fet una introducció a la dansa comunitària, on grans i petits poden participar i gaudir amb el gest i el moviment.

Moment de l'espectacle d'Improshow al Dia Internacional del Teatre 2017

Dia Internacional del Teatre

El Dia Internacional del Teatre és un esdeveniment que el celebrem a l'escola des de la creació de l'Aula de Teatre. Per aquest dia ens han visitat companyies professionals d'art dramàtic amb representacions d'obres de teatre de tot tipus, teatre familiar, teatre d'improvisació, i fins i tot sessions de teatre-fòrum.

També comptem amb la participació dels alumnes del teatre amb la lectura del manifest del mateix Dia Internacional.