Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Dansa Comunitària

Des de l'Escola oferim les disciplines de dansa clàssica, dansa creativa i dansa contemporània, i també creiem en els projectes de Dansa Comunitària. A més dels tallers que impartim als Instituts i que us detallarem a continuació, una Festa com el Dia Internacional de la Dansa l'hem transformat els últims anys com una Festa participativa amb col·lectius que fan dansa a Montornès, fent accions de dansa comunitària amb el Casal de la Gent Gran de Montornès Nord, la Hermanad de Ntra. Sra. del Carmen o l'Esbart Montornès.

 

Dansa Educativa per a la Comunitat

L'Escola Municipal de Dansa imparteix tallers de dansa comunitària als Instituts de Montornès, concretament un taller de Dansa Educativa per a la Comunitat, com a taller integrat en una assignatura optativa de l’ESO.

Aquest taller vol potenciar la vessant social i d’intercanvi de la dansa comunitària amb l’assimilació i pràctica dels conceptes de la dansa educativa relacionats amb el cos, l’espai, el temps i l’energia.

Com a objectius ens marquem sensibilitzar als participants cap a l’expressió artística, fomentar l’intercanvi social, relacionar-se amb l’entorn i apropar i donar a conèixer la dansa educativa; tot treballant la postura i la consciència corporal, el ritme, el cos en l'espai, l'energia, el treball en parella i en grup i la composició.

Actualment, estem impartint aquest taller a l'Institut Marta Mata de Montornès.