Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Taller de teatre a ASPAHID "Els Àngels"

Teatre per alumnes amb NEE i discapacitat.

El teatre aporta a la persona coneixement sobre el seu cos i sobre la seva veu. Facilita la socialització i la responsabilitat, ja que el teatre és un treball en equip, on cada un té un rol, paper, o responsabilitat que ha d’assumir dintre del grup i això fa que maduri internament. Ajuda a superar pors i vergonyes afavorint la naturalitat, ajudant a canalitzar tot el potencial creatiu i plasmar-lo de manera artística, desinhibint així al participant i deixant pas a un cos i una ment més lliures. Tot això afavoreix l’autoestima i millora l’autoimatge. La identitat personal es construeix al llarg del temps mitjançant les experiències i aprenentatges que anem adquirint a mida que el nostre contacte amb l’entorn es va fent més profund.

De ben segur que el joc dramàtic és una molt bona eina per poder treballar amb nens/nenes i persones amb necessitats educatives especials (NEE) o amb certa discapacitat, be sigui psicològica o física, molts dels aspectes relacionats amb les habilitats de comunicació i expressió.

Aquests tallers es realitzen a:

 

Unitat de suport a l’educació especial (USEE) de l'Escola Mogent

Aquest taller s’adreça a alumnes de l’Escola Mogent que formen part de la USEE de l’Escola Mogent de Montornès del Vallès. En tant que les USEE són unitats de recursos per afavorir la participació de l’alumnat amb necessitats educatives especials en entorns escolars ordinaris, amb el compromís de la comunitat educativa per avançar com a escola inclusiva, aquest taller no treballarà únicament amb alumnes dela USEE sinó que restarà també obert a la participació activa de la resta d’integrants dels grups-classe on s’integren els alumnes dela USEE.

 

ASPAHID (Associació de pares amb fills discapacitats)

Aquest taller s’adreça a persones amb certa discapacitat física o psicològica que formen part de la associació ASPAHID.