Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Taller per a dones.

El Taller per a dones vol ser un lloc de trobada on les participants puguin expressar les diferents inquietuds, aprendre a reconèixer-les,  trobar un espai d’alliberació, desenvolupar la part expressiva que totes portem a dins i ajudar a plasmar-ho mitjançant l’expressió. Tot això amb la finalitat de millorar la salut emocional de les dones i ajudar a crear xarxes de relació i treballar l’autoestima.

Aquest taller, organitzat entre la Regidoriad’Igualtat i l’Aula de Teatre, va adreçat al col·lectiu de dones de Montornès i vol donar l’oportunitat a aquest col·lectiu de, mitjançant l’expressió corporal i el teatre, es puguin treballar aspectes de la nostra relació amb els altres.

Hem de tenir en compte que la nostra manera de parlar, de mirar, d’expressar-nos en tots els sentits té un impacte en els altres i que, a mida que coneixem las nostres capacitats d’expressar-nos, també aprenem a reconèixer la reacció que produïm en els demés quan ho fem i, així, possibilitem ser més assertius sense perdre la nostra manera original de comunicar-nos.

La identitat personal es construeix al llarg del temps mitjançant les experiències i aprenentatges que anem adquirint a mida que el nostre contacte amb l’entorn es va fent més profund. La identitat es va desenvolupant a partir de diferents factors:

Individuals: el cos, la identitat sexual, els sentiments, les emocions...

Relacionals: la família, els veïns, l’escola, els amics, el barri, el poble...

Culturals: els valors predominats, el judici moral, la identitat de gènere...

El teatre en general ens ofereix un ventall de possibilitats per treballar tots aquest aspectes de la persona i és una font d’inspiració cap al creixement personal a la vegada que també és un lloc on podem expressar-nos, deixar-nos portar per la imaginació, els pensaments i pel propi cos. Aquest taller pretén ser un espai lúdic, profund, de contacte amb els altres i amb la nostra pròpia essència, on sigui possible habitar en la consciència, entrar i sortir d’ella, per aprendre i alhora fer-nos més grans i més nens.