Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Què fem?

INICIACIÓ

Per alumnes de 3 anys s’ofereix l’assignatura de CANÇÓ i MOVIMENT, on els alumnes començaran a fer servir la veu i el cos com a mitjà d’expressió musical.

Per alumnes de 4 i 5 anys s’ofereixen les classes d’EXPRESSIÓ VOCAL (impartides pel professorat de música) i RITME (impartides pel professorat de dansa).

A l’assignatura d’Expressió Vocal es tractaran temes d’afinació i vocalització, on les cançons populars catalanes en seran el pilar fonamental. Tindran una durada de 45 minuts setmanals.
Les classes d’Expressió Corporal es desenvoluparan en forma de jocs basats en exercicis de dansa creativa (en relació amb l’espai, diferents formes i imatges, imitació, oposició, qualitats de moviment, etc) i rítmica (mètode Dalcroze d’aprenentatge del ritme a través del moviment). Tindran una durada de 45 minuts setmanals.

Als 5 anys es realitzarà l’assignatura de RODA d’INSTRUMENTS on els alumnes tindran un primer contacte amb tots els que s’imparteixen a l’escola, per poder fer la tria més adequada al començar el nivell elemental. A més, es realitzarà un petit tast de teatre.

 

NIVELL ELEMENTAL

Els alumnes de 6 a 12 anys realitzaran una formació artística integral, de forma paral·lela amb l’Educació Primària, durant 6 cursos. Aquests estaran dividits en tres cicles (BASIC I, BASIC II i AVANÇAT). El Nivell Elemental tindrà dos pilars educatius fonamentals: El Llenguatge Musical i l’Instrument.

El llenguatge musical estarà dividit en tres assignatures:

  • NOVES TECNOLOGIES
  • EXPRESSIÓ VOCAL
  • RITME

En les Noves Tecnologies els alumnes aprofitaran els recursos multimèdia que disposa l’escola, aprenent els aspectes teòrics del llenguatge musical a l’aula de noves tecnologies.

Amb l´Expressió Vocal es treballaran tots els aspectes d’afinació i lectura cantada, així com els continguts musicals que es vagin aprenent per mitjà de la veu.

I a Ritme, l’alumne treballarà tots els aspectes rítmics a nivell corporal i de notació. Al primer cicle (BASIC I) el ritme es treballa amb el moviment del cos, mentre que al segon i tercer cicle (BÀSIC II i APROFUNDIMENT) a partir d’instruments de percussió Orff, lectura rítmica i percussió corporal.

Pel que fa a l’ensenyament instrumental l’escola ofereix una formació individualitzada de:

Flauta Travessera - Saxòfon - Clarinet - Guitarra Clàssica - Ukelele - Guitarra flamenca - Guitarra elèctrica - Baix elèctric - Piano - Violí -Viola - Violoncel - Bateria - Cant

CONJUNTS i ASSIGNATURES OPTATIVES

L’escola ofereix un seguit d’assignatures per a totes les edats que podran realitzar-se paral·lelament amb les matèries que s’imparteixen a Iniciació i al Nivell Elemental o de forma individual.

Col·lectivament l’escola ofereix diversos grups vocals (CORS i TEATRE MUSICAL), i instrumentals (GRUP DE VENT, COMBO, QUADRE FLAMENC i ORQUESTRES DE CORDA) en els quals els alumnes podran posar en pràctica tot el que han anat aprenent, així com realitzar un repertori divers tot gaudint de les possibilitats que ofereix la música en grup.

A banda del Pla d’Estudis anterior, l’alumne té l’oportunitat d’aprendre també el LLENGUATGE MUSICAL i/o les NOVES TECNOLOGIES d’una forma més individualitzada. Aquests dos grups aniran principalment dirigits a l’alumnat adult per les seves especificacions horàries.