Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Informàtica Musical

L'Aula d'Informàtica Musical neix arran d'un projecte realitzat pel propi claustre de l'escola, suposant una clara aposta per a la innovació pedagògica al nostre Centre, integrant la tecnologia com un recurs més de l'educació musical.

La societat actual no s’entendria sense saber què és un ordinador, què és Internet, què és l’mp3... entre molts d’altres elements que configuren el món que ens envolta. Per tant, podem dir que ens convertim en un dels Centres capdavanters en aquesta especialitat, perquè molt sovint les àrees de música i àudio s’han mirat de reüll sense arribar-se a agafar mai de la mà.

L'aula està equipada amb 10 ordinadors, on cadascun té una targeta de so, un teclat MIDI i uns auriculars. També disposem de microfonia i un ordinador central connectat a una taula de mescles que permet controlar fins a 16 canals d’entrada d’àudio simultanis, en connexió amb l’aula polivalent que s’utilitzarà com a cabina d’enregistrament, és a dir, l’espai on se situen els intèrprets.

A l'aula s'imparteixen tres modalitats de cursos:

També s'han impartit cursos de formació pel professorat de l'escola, perquè puguin aprofitar els recursos tecnològics per a les seves classes, així com també cursos organitzats per l'Associació Catalana d'Escoles de Música per a professors de les escoles de Catalunya.