Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Flamenc

Aquestes classes estan orientades a l’ensenyament dels diferents estils o pals de la dansa flamenca, donant eines rítmiques, corporals i de creació. Es dóna èmfasi al coneixement de les arrels del flamenc. Amb exercicis de coordinació, no només amb el cos, sinó també amb l'espai, l'escolta de la música i el ritme, potenciarem la creativitat de l’alumne  a través de la dansa flamenca.

Aquestes classes són ideals per a totes les edats perquè són molt dinàmiques.

En la primera fase, Bàsic II introduirem fragments de coreografies senzilles per anar introduint els pals bàsics del flamenc com són la soleá, la siguiriya, els tangos, utilitzant les palmes, els sons amb els peus, les tècniques del taconeo, i la coordinació de la escolta i el so amb el moviment.

En la fase d’Aprofundiment treballarem en l’assimilació dels ritmes i els diferents pals del flamenc, incidint en l’aprofundiment de la creació de coreografies.

En la fase d’Avançat, un cop assimilada la informació rítmica i de caràcter pròpia de cada pal del flamenc, ens dedicarem a trobar el ball personal de cada alumne, donant eines d’investigació amb el cos, l'espai i el ritme, des de les arrels.