Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

General

 1. 12/06/2020
  Teatre a casa! Vídeo de final de curs del grup d'Aprofundiment III de l'Aula de Teatre.
  Arxivat a: General
 2. 09/06/2020
  Teatre a Casa! Aquí teniu el tràiler de la propera obra de teatre del grup Avançat.
  Arxivat a: General, Articles butlletí
 3. 01/06/2020
  Les preinscripcions es podran formalitzar en línia, a través del web de l'escola musica.montornes.cat, per a l'alumnat nou, i del portal de gestió del centre per als alumnes ja donats d'alta. Només en casos excepcionals es podran fer telefònicament.
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 4. 12/05/2020
  L'equip de professorat de l'Escola ha elaborat un vídeo actuant en directe des de casa, mostrant un missatge de recolzament a les famílies, amb un vídeo fresc i ple d'energia.
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 5. 05/05/2020
  Els departaments d’Infància i d’Educació reprenen la programació d’activitats familiars Eduquem i Gaudim a través de les xarxes socials. La primera proposta serà, el 8 de maig, la xerrada “El viatge de primària a secundària” en directe amb Toni Argent a través d'Instagram Live.
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 6. 28/04/2020
  Montornès del Vallès preservarà a l’Arxiu Municipal la memòria popular de la crisi pel coronavirus. Es recolliran expressions ciutadanes creades durant aquestes setmanes en format digital: dibuixos, relats escrits, àudios, vídeos i fotografies.
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 7. 01/04/2020
  Si encara no ho heu fet, aquests dies podeu seguir-nos a les xarxes socials de l'Escola per veure tot el que estem fent. Recordeu, instagram i facebook els tenim a la vostra disposició!
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 8. 28/03/2020
  La comissió tècnica-política creada per al seguiment de la situació d’emergència sanitària al llarg d’aquestes dues setmanes ha acordat mesures encaminades a protegir la salut del veïnat i dels treballadors i treballadores municipals. Aquestes mesure...
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 9. 27/03/2020
  L'Ajuntament no cobrarà els rebuts de març dels serveis que es presten als equipaments municipals ni els següents fins que es restableixin les activitats. També s'ampliarà el termini per al pagament d'impostos, i es retornarà la part proporcional de les taxes ja pagades pels serveis que s'han hagut de suspendre temporalment.
  Arxivat a: Articles butlletí, General
 10. 23/03/2020
  El projecte #CuidemnosMontornes oferirà recursos a la població en general i, en especial, a les persones en situació vulnerable. Les persones que tinguin alguna necessitat poden trucar al 667 94 70 51, les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries poden enviar un whatsapp al mateix número o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  Arxivat a: Articles butlletí, General
Anterior Pàgina 2 de 36 Següent