Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Alumnat de piano participa als actes centrals del 8 de març

Figura del 8M
Actuació de Piano per part d'alumnat de l'Escola
Públic de l'acte central del 8M
10/03/2024

Dones i comunitat educativa, reivindicant drets en el Dia Internacional de les Dones. Els actes centrals del 8M a Montornès han comptat amb la participació de l’alumnat de tots els centres educatius del poble i de dones del municipi.

Els jardins de l’Ajuntament han acollit els actes centrals del Dia Internacional de les Dones. A les 11 h s’hi ha donat cita l’alumnat de les escoles i instituts de Montornès, i col·lectius de dones del municipi, com les participants en el projecte “Cosint oportunitats” del Departament municipal d’Ocupació, que, prèviament, han protagonitzat una caminada.

Durant l’acte, alumnes de tots els centres educatius de Montornès han traslladat missatges reivindicatius i de posada en valor de les dones i el seu paper cabdal en la societat. També les dones han tingut espai per reivindicar drets i mostrar els materials elaborats per a l’ocasió en el marc del projecte “Cosint oportunitats”.

La regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, ha fet un parlament i la lectura del manifest institucional.

L’acte, que ha estat acompanyat musicalment per les alumnes de l’Escola Municipal de Música Paula López i Verónica Mateos, ha culminat amb la configuració de la silueta d’un 8 gegant per part de les persones assistents.

Font: web municipal