Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ja tenim aquí el concurs de Dramatúrgia per a Microteatre 2021!

Concurs de dramatúrgia per a microteatre - 2021
Microteatre a Can Xerracan
Microteatre a Can Xerracan
13/10/2021

L'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre convoca el concurs municipal de dramatúrgia per a microteatre 2021. Fins el dia 7 de novembre, podreu presentar els vostres escrits pel concurs de dramatúrgia per a Microteatre que impulsem des de l'Escola.

L'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre convoca el concurs municipal de dramatúrgia per a microteatre 2021.

El projecte de dramatúrgia per a microteatre neix amb l’ànim de promoure l’interès vers les arts escèniques a la població jove i adulta del municipi i, especialment, en tot allò relacionat amb el món de l’escriptura de guions teatrals per a peces de microteatre. Els textos teatrals guardonats i/o seleccionats es representaran en espais municipals singulars, en petit format, on un nombre de públic reduït es situarà molt a prop dels actors i actrius. Els textos seran interpretats i dirigits per alumnes de teatre de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Aquest format teatral permet gaudir de diferents obres, autors/es i gèneres en un mateix espectacle, provocant diverses sensacions i estats d’ànim contraposats. El públic realitza un circuit per diferents espais, que habitualment no són destinats a fer-hi teatre. Per tant, els espais no disposen d'escenari, ni butaques, ni efectes de llum sofisticats. Un decorat auster adequat a cada escena, i en algunes ocasions una peça musical de fons, és l'únic complement per actors i actrius, i la seva actuació.

Per a més informació del concurs, podeu consultar les BASES DEL CONCURS CLICANT AQUÍ.

Animeu-vos a participar en aquest concurs de dramatúrgia per a Microteatre!

Arxius adjunts