Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Mor l'exregidor Emilio Azuara, l'impulsor de la creació de l'Escola Municipal de Música l'any 2001

17/10/2023

L'equip de professionals de l'Escola t'estem molt agraïts, Emilio, per haver fet realitat l'Escola i apropar la música i les arts al nostre poble. Descansa en pau, Emilio.

Emilio Azuara Galve va ser regidor del PSC a l'Ajuntament de Montornès en el mandat 1999-2003. Va encapçalar la regidoria d’Ensenyament i va ser l’impulsor de l’Escola Municipal de Música, l’any 2001.

La matinada d’aquest dilluns va morir Emilio Azuara als 60 anys per una malaltia contra la que feia temps que lluitava. Azuara va estar vinculat al PSC des de començament de la dècada dels anys 80 i va col·laborar també amb l’UGT de Montornès.

Emillio Azuara, mestre de professió, va formar part de la candidatura del PSC que va guanyar les eleccions municipals de 1999. De la seva etapa com a regidor d’Ensenyament en el govern dels alcaldes José Maria Ruiz Alarcón i Daniel Cortés, destaca la creació de l’Escola Municipal de Música.

Va ser l’impulsor del centre que va començar a caminar l’octubre de 2001 amb la voluntat de reunir alumnes de famílies de Montornès que estudiaven música a municipis veïns i per apropar també la pràctica musical a persones adultes.

 

Fotografia: web Escola Delta Terrassa