Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Alumnat de l'escola ha participat en diferents activitats organitzades per l'ACEM pel seu 30è aniversari.

15/05/2023

L'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música) ha celebrat el seu 30è aniversari realitzant diferents trobades a diferents municipis de Catalunya on hi han participat alumnes de la nostra escola.

El dia 7 de maig hem participat en dues de les trobades de l'Associació: a Prats de Lluçanès amb alumnat d'instrument, i a Esparreguera amb alumnat de dansa.

La trobada d'instruments ha comptat amb uns assaigs per treballar les peces prèviament triades, i un concert a les famílies dirigit per en Ferran Badal, qui ha fet participar d'una manera activa el públic assistent. La jornada ha acabat amb un dinar popular.

La trobada de dansa ha tingut l'objectiu d'enregistrar un flashmob amb alumnat de dansa de diferents escoles de Catalunya. Aquesta activitat s'ha dut a terme al Pavelló Esportiu d'Esparreguera.

I el diumenge 14 de maig, s'ha estrenat la cantata MARCEL CONTAIRE, el 14è Cantaxics, amb la música del Miquel Coll, l’autoria del Manel Justicia i il·lustracions de Cristina Zafra. Aquest espectacle ha comptat amb l'alumnat de Laboratori Musical de 1r, 2n i 3r, i ha aplegat més de 2000 alumnes de música de les diferents escoles de Catalunya.

Enhorabona a l'alumnat participant, les famílies i a l'ACEM pel seu 30è aniversari!