Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Jornada de Portes Obertes a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

28/04/2023

El proper dissabte dia 6 de maig tindrem una jornada de Portes Obertes a l'Escola, on les persones que no han vingut mai a l'Escola puguin conèixer de primera mà el servei, l'oferta educativa i les nostres instal·lacions.

La jornada de portes obertes d'aquest proper dissabte dia 6 començarà a les 12h amb una benvinguda a totes les persones que s'apropin a l'Escola, una explicació del funcionament del servei i una visita a les aules.

A més, pel futur alumnat que vulgui aprendre a tocar un instrument i els vulgui descobrir, a les 12h tindrem un Tast d'Instruments on aquestes persones podran conèixer professores i professors de l'Escola que els mostraran els instruments que poden aprendre a tocar a partir del mes de setembre. Cal inscripció prèvia per aquesta activitat del Tast d'Instruments, contactant amb el centre (trucant al 93 568 63 67, enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a l’Instagram @emmdt_montornes).

Us hi esperem! Veniu a conèixer l'Escola!