Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La Cantata de la Nana Bunilda ha estat tot un èxit!

27/04/2023

La Cantata és un projecte artístic comú amb les 5 escoles de primària de Montornès que hem interpretat al Pavelló del CEM Les Vernedes.

Amb la participació de les escoles de primària Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d'Ametlla i Sant Sadurní, hem interpretat juntament amb alumnat de dansa, teatre i música de la nostra escola la Cantata de la Nana Bunilda. Es tracta d'una cantata composta per la Isabel Fernández, professora de piano del centre, basada amb una sèrie de contes de "La Nana Bunilda menja malsons" de l'escriptora Mercè Company.

L'activitat s'ha realitzat al Pavelló del CEM Les Vernedes, ja que és una activitat de gran format que ha comptat amb uns 200 cantaires, músics, ballarins i ballarines i alumnat de teatre. També és una activitat emmarcada dins la programació d'activitats de Sant Jordi de Montornès.

Després de la pandèmia, aquesta activitat ha tornat a unir els esforços de tots els centres educatius per tornar a un gran escenari com aquest.

Fins l'any vinent!