Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Alumnat de dansa i piano participarà als actes del 8M a Montornès

06/03/2023

A l’entorn del Dia Internacional de les Dones, a Montornès es duran a terme activitats centrades en la visibilitat dels drets de les dones. La lectura del manifest serà el mateix 8 de març, a les 11 h, al davant de l'edifici de l’Ajuntament, i comptarà amb la participació de la comunitat educativa del municipi.

Com cada 8 de març, la regidoria de Polítiques d’Igualtat, amb el suport d’altres departaments municipals i entitats, ha dissenyat un programa d’activitats divulgatives, reivindicatives i de sensibilització per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La programació manté el lema Totes les dones, tots els drets, tots els dies, amb l’objectiu de continuar donant visibilitat als drets de totes les dones a diari i de posar en valor aquells moviments reivindicatius que han permès guanyar-los.

L’acte central del 8M serà la lectura del manifest institucional, el mateix dimecres 8 de març, a les 11 h, als jardins de l’Ajuntament. La trobada comptarà amb la participació de representants de la comunitat educativa de Montornès, amb l’objectiu de crear un missatge sobre la importància de la igualtat i la coeducació seguint la línia de treball iniciada amb la campanya "Canviem la mirada".

Per a més informació, podeu clicar AQUÍ.

Font: web municipal