Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El canal d'Instagram de l'Escola supera les 700 persones seguidores!

Instagram de l'Escola
29/06/2022

El canal d'Instagram de l'Escola @emmdt_montornes s'ha convertit en un canal de comunicació important per poder veure les activitats obertes que realitzem des de l'Escola, així com un recull d'imatges i vídeos de les diferents actuacions que realitzem amb alumnat de dansa, teatre i música.

A més del canal d'instagram, l'Escola disposa d'aquesta pàgina web per donar a conèixer l'activitat que s'ofereix des del Centre, així com tota l'oferta educativa del servei adreçada des d'infants de 3 anys fins a adults. I a més, a banda de la informació de les classes que s'imparteixen a l'Escola, al Teatre i a Montbarri, també podeu veure tots els projectes socials i de comunitat que es realitzen en Escoles de primària de Montornès, Instituts, Centres Infantils i Juvenils.

I si en voleu saber més, també podeu contactar amb nosaltres per telèfon (935686367) i per correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

Animeu-vos a utilitzar l'art de la música, el teatre i la dansa per expressar-vos d'una manera diferent!