Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El període de preinscripció per al curs 2022/23 és de l'1 al 22 de maig

Preinscripcions 2022-23
29/04/2022

Un any més, l'Escola obre el termini de preinscripció per al proper curs. El nou alumnat ho podrà sol·licitar a través del web musica.montornes.cat i l'alumnat actual a través del portal Gwido.

Entre l’1 i el 22 de maig, les persones que vulguin apuntar-se a qualsevol formació del centre podran presentar les sol·licituds en línia al web de l’escola (nou alumnat) i al portal Gwido (alumnat actual). El 30 d’abril al matí hi haurà una jornada de portes obertes per a qui vulgui conèixer les instal·lacions i l’oferta d’activitats del centre.

Queden poc menys de dos mesos per a l’acabament del curs 2021-22 i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Montornès ja es prepara per al proper. El centre obrirà el termini de preinscripcions l’1 de maig i es perllongarà fins al 22 del mateix mes. Com ve sent habitual, caldrà formalitzar-les de manera telemàtica:

En funció de les sol·licituds rebudes, l’escola configurarà els grups i publicarà la relació de persones admeses, així com les possibles llistes d’espera. Posteriorment, en dates encara per concretar, començarà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Ensenyament artístic per a totes les edats

El centre ofereix formació en arts escèniques des dels 3 anys d’edat fins a persones adultes. De 3 a 5 anys, la iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines artístiques, i és a partir dels 6 anys que ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: dansa, teatre i/o música.

Per a les persones adultes, el centre ofereix ensenyaments d'instruments, cant coral, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre.