Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Professorat de l'Escola col·labora amb el taller de memòria de la gent gran

Cloenda tallers memòria - gent gran
Cloenda tallers memòria - gent gran
Cloenda tallers memòria - gent gran
Cloenda tallers memòria - gent gran
06/04/2022

Aquest dimecres dia 6 d'abril s'ha realitzat la Cloenda dels tallers de memòria del Departament de Serveis Socials, on tres professors/es han participat de l'acte acompanyant musicalment la cançó "Bravo por la música".

Una cinquantena de persones grans han participat en els sis tallers que el Departament de Serveis Socials ha programat durant el curs 2021-22. El projecte es va posar en marxa el 2001 com a complement del Servei d’Atenció Domiciliària. Aquest dimecres s’ha celebrat la cloenda dels tallers d’enguany en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.

Els tallers de memòria del curs 2021-22 han arribat a la seva fi aquest dimecres amb un acte que ha servit per posar el punt i final a l’edició d’enguany.

Un total de 48 persones grans han seguit els sis tallers programats aquest curs des del Departament de Serveis Socials. La participació ha estat més limitada que en edicions anteriors per les ràtios marcades per la pandèmia.

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura, que han lliurat els diplomes a les persones que han seguit els tallers.

En el transcurs de l’acte, han cantat la cançó Bravo por la música de Juan Pardo, amb l’acompanyament de tres professors/es de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès. També s’ha aprofitat per lliurar un obsequi a la coordinadora del Servei d’Atenció Domiciliària i responsable dels tallers, Maria Aurelia Leza, que es jubilarà en els propers mesos.

Dues dècades treballant per l’envelliment actiu i la salut mental

A Montornès els tallers de memòria per a la gent gran van començar el 2001 com a complement de les actuacions del Servei d’Atenció Domiciliària dels Serveis Socials. Des de llavors, la professional que dinamitza les sessions, s'ha ocupat d'integrar persones grans en un entorn amigable i proper, inclosos alguns casos derivats des del Centre d’Atenció Primària i dels Serveis Socials de l’Ajuntament, amb patologies associades a malalties com l'Alzheimer.

La realització dels tallers de memòria als dos casals de la gent gran de Montornès també han servir per promoure la participació de les dones en les activitats dels equipaments.

Font: web municipal