Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Termini de matrícules pel curs 2024-2025 obert del 27 de juny al 12 de juliol

Dia i hora: Del dijous 27/06/2024 al divendres 12/07/2024

Lloc: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Comencem el període de matriculació que s'allargarà fins divendres 12 de juliol. Recordem que tot l'alumnat preinscrit ha de formalitzar la matrícula per confirmar la plaça, ja que fins ara només s’ha realitzat la preinscripció, que serveix per reservar i assignar places noves pel curs vinent.

El tràmit de matrícula consisteix en retornar a l’Escola signat i complimentat el full corresponent per correu electrònic o bé presencialment. L’alumnat nou ha d’adjuntar també la documentació que us especifiquem més avall.

Al full de matrícula podreu trobar les matèries admeses amb els grups i horaris, així com el preu base sense bonificacions.

Teniu l’opció, com hem dit, de fer la matrícula presencialment a l’Escola on us facilitarem el full, però us recomanem, per evitar cues, enviar-lo per correu. En aquest cas podeu obtenir el full de matrícula de la següent manera:

  • ALUMNAT AMB ACCÉS A LA PLATAFORMA GWIDO (matriculats el cus anterior)

Entrant a la plataforma (Usuari = DNI+lletra) podeu descarregar el full de matrícula així:

 1- Cliqueu aquest icona per accedir al mòdul de preinscripció

 2- Cliqueu aquesta icona per descarregar el full que haureu d’enviar signat i complimentat per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

A la plataforma també podeu:

 Cliqueu al rectangle de les dades personals per pujar una fotografia de l’alumne/a

Clicar per consultar l’horari dels grups (els horaris d’instrument es concerten amb el/la professor/a que contactarà amb vosaltres)

En cas de dificultat, podeu demanar-nos el full responent aquest correu.

  • ALUMNAT NOU:

En primer lloc, comproveu que teniu plaça o les matèries admeses al llistat que penjarem al taulell d’anuncis de l’escola el dia 27 de juny. Podeu també trucar o preguntar per correu. 

Finalment, sol·liciteu el full de matrícula per correu o presencialment a l'Escola quehaureu de retornar complimentat i signat  juntament amb la següent documentació:

- Dades bancàries per domiciliar els rebuts (document del banc, rebut...)

- DNI (cara principal) del titular del compte.

- Fotografia de l'alumne/a.