Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Montcor i el Musical Modern

Dia i hora: diumenge 16/06/2024 a les 12:00h

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès

El musical modern és un espectacle musical on MONTCOR, el cor d'adults de l'Escola.

MONTCOR, el cor d'adults de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès, fa un viatge pels musicals més importants que han omplert les cartelleres de Broadway i el West End els últims anys. De Matilda a Spamalot, del primer musical de Lin Manuel Miranda In the Heights a Titanic. Farem una parada al musical anglès a The Lord of The Rings i viatjarem al món màgic d'Oz amb Wicked. Un musical per totes les edats amb entrada gratuïta.