Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Virtu@l - Dansada 2024

Virtu@l - Dansada 2024

Dia i hora: dijous 25/04/2024 a les 17:30h

Lloc: Pavelló del CEM Les Vernedes

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

El dijous dia 25 d'abril interpretarem La Dansada titulada Virtu@l. Es tracta d’un espectacle amb la participació d'alumnes de música, dansa i teatre, juntament amb alumnat de cicle mitjà de les 5 escoles de primària de Montornès.

Enguany, a  diferència de les cantates, la dansa pren el protagonisme del projecte de comunitat amb les escoles de primària i l’alumnat dels centres educatius ballaran en comptes de cantar. Les escoles són: Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d’Ametlla i Sant Sadurní.

El compositor de l’obra és l’Óscar Peñarroya, professor de grups corals i teatre musical de l’Escola, que va estrenar l’obra amb les Cantànies escolars que s’organitzen a tot Catalunya l’any 2021.

Sinopsi:

En Marcel està trist. Fa poc que s’han separat sa mare i son pare, i últimament no té gaire ganes de fer vida social. Alguns companys de l’escola li fan bromes que no li agraden i, tot i que la Gina el convida a la seva festa d’aniversari, ell s’estima més quedar-se a casa. El pare s’ha comprat un ordinador molt potent i la mare li ha regalat un telèfon mòbil. En Marcel està encantat de passar-se hores amb els seus nous dispositius digitals. Un dia de tempesta serà el punt de partida d’una aventura extraordinària. Conèixer la Sara i el seu univers virtual li obrirà portes que mai havia somiat. Explorar, jugar i aprendre seran els camins que els portaran a tots dos a descobrir mons nous i a fer un clic interior que els canviarà per sempre. (font: web de l'Auditori).