Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Lectura del Manifest del Dia Internacional del Teatre

Dia i hora: diumenge 24/03/2024 a les 18:00h

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Organitza: Ajuntament de Montornès del Vallès

Alumnat de l'Aula de Teatre llegirà el manifest del Dia Internacional del Teatre, abans de l'espectacle programat per a l'ocasió del Montornès aixeca el teló!

Montornès celebra el Dia Mundial del Teatre amb aquest text de Marc Artigau sobre la trobada fortuïta en un ascensor entre una noia i un noi.

Les propostes del programa Montornès aixeca el teló dels mesos de gener a maig de 2024 continuen amb l'obra de teatre L'illa deserta, un text de Marc Artigau protagonitzat per Miki Esparbé i Maria Rodríguez, amb producció de La Brutal.

Sinopsi: "L’illa deserta és la història d’Ella i d’Ell. De tot allò que hauria pogut ser. Ella que treballa en un banc i que pintava grafits per la ciutat. Ell que és repartidor a domicili i que somia a ser actor. Ella i Ell que ens expliquen com van ser, com són i com seran, ara que una trobada fortuïta, tancats dins d’un ascensor, els pot canviar (o no) l’existència per sempre. Què t’enduries a una illa deserta? Una vida explicada des del principi fins al final, tenint en compte totes les possibilitats i totes les variables. Aquella mateixa nit quan, per fi, surten de l’ascensor, una xifra malentesa, un cinc per un sis, pot fer que no es tornin a veure mai més o pot ser el principi d’una llarga història."

L'obra està emmarcada en la celebració del Dia Mundial del Teatre, que té lloc cada 27 de març.

L'espectacle té una durada aproximada de 90 minuts i està recomanat per a persones majors de 12 anys.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. El preu de les mateixes oscil·la entre els 7.5 i els 20 euros, en funció de les bonificacions aplicades.

Font: web municipal

Hi haurà un taller infantil simultani i gratuït per a infants de 3 a 12 anys a càrrec del Moviment d’Esplai del Vallès. Per sol·licitar-lo cal escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres, de 15 a 20 h).