Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Musical "Boscos Endins"

Musical "Boscos Endins"

Dia i hora: dissabte 25/11/2023 a les 18:30h

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

L'alumnat del grup de Teatre Musical de l'Escola escenificarà el musical "Boscos Endins", un musical de Stephen Sondheim i James Lapine.

El grup de joves de teatre musical de l'Escola Municipal de Música interpretarà el musical Boscos Endins, un musical de Stephen Sondheim i James Lapin.

"Boscos Endins és un conte de contes, un musical que va guanyar els Premis Tony 1988 al millor llibret i a la millor partitura de teatre musical, és una exploració de què passa als contes després del clàssic “... i van ser feliços i van menjar anissos”.

Un forner sense fills i la seva muller, víctimes de la maledicció d'una bruixa, viatgen boscos endins amb l'esperança d'alliberar-se de la malèfica influència. Allí troben la Ventafocs, el seu Príncep, la Caputxeta Vermella, el Llop, en Jan de la Mongetera i altres personatges dels contes els quals intenten també de fer realitat els seus desitjos.

A mesura que s'endinsen en les profunditats de l'existència, els personatges de Boscos endins han de decidir el seu propi destí per ells mateixos, resoldre dubtes, desafiar els perills i afrontar les conseqüències, de vegades terribles i altres vegades meravelloses, que això comporta. A més de ser un espectacle amè i diferent per a infants, és una reflexió emotiva i profunda per als adults que tenim la responsabilitat de transmetre uns valors individuals i socials als infants que, com diu la cançó final de l'espectacle: "miren i escolten i voldran copiar tot el que dius i fas".

Durada: 90 min.
Entrada lliure.