Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les set edats

Les set edats

Dia i hora: diumenge 15/05/2022 a les 18:30h

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Les set edats és un espectacle multidisciplinar que relaciona alumnat de dansa i cant coral de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Les set edats parteix d'un monòleg de William Shakespeare titulat The seven ages of man i a partir d'aquí parlem de les etapes de la vida que per força implica remenar entre records recents i antic i posar nom a sensacions i sentiments difícils d'etiquetar. Amb una música vital i optimista que vol implicar emocionalment al cantaire i a l'espectador i ficar-lo de cap en aquell moment vital. Des de la tendresa del nadó a la innocència de l'infant, passant per la ximpleria adolescent i el sentiment d'invencibilitat de la joventut, per les complexitats de la maduresa, una vellesa que hem volgut veure des de la positivitat i finalment la mort, neutra i plàcida, una peça més del cicle de la vida. 

L'obra es va escriure com a obra de concert per a cor i banda simfònica però en aquesta ocasió, us la presentem com un ballet, unint els esforços del grup coral Mont.Cor i els diferents grups de dansa l'escola.
 
Us hi esperem!