Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Deslimita'm - XII Trobada de teatre social per a joves

Deslimita'm 2019

Dia i hora: diumenge 12/05/2019 de les 9:30h a les 14:30h

Lloc: Sala Barts de Barcelona

Organitza: Fundació La Roda i ImpactaT

Aquest any se celebra la dotzena trobada de teatre social per a joves Deslimita’m, l’única d’aquestes característiques a Catalunya i a Espanya. Una mostra de teatre jove que aposta per la transformació social mitjançant el teatre.

Deslimita’m és una mostra de teatre social feta per joves que busca trencar tots els tòpics i mostrar sense filtres l’autenticitat d’uns nois i noies que, sense més eines que les ganes de seguir lluitant, pugen dalt de l’escenari per oferir-nos les seves veritats, la seva manera d’estar i de sentir la societat en la qual es mouen.

Des de Montornès del Vallès participem amb el grup de teatre social de l'Aula de Teatre que impartim al Centre Juvenil Satèl·lit.

Al llarg d’aquest matí de marató teatral, veurem les peces que han creat. Tenen una durada màxima de 15 minuts. Després de cada representació, el públic tindrà l’ocasió de participar en un petit fòrum durant el qual podrà dialogar amb els i les joves protagonistes de les històries per compartir-les de més a prop.
Obertura a càrrec de l'actor Peter Vives que apadrinarà la mostra. Dinamitzador Jordi Pesarrodona.


Entrada gratuïta!