Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arrenca el termini per fer la matrícula del proper curs 2022/23 i la sol·licitud de bonificacions via registre d'entrada de l'Ajuntament

30/06/2022

A partir d'aquest dijous dia 30 de juny i fins el dia 14 de juliol, s'obre el termini de matrícules a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre per al proper curs.

A partir d’aquest dijous dia 30 de juny, ja podreu formalitzar la matrícula pel curs vinent, tindreu temps fins el 14 de juliol. Hi ha tant la possibilitat de fer-ho online com presencialment a l’Escola. 

Tingueu en compte que al full de matrícula podreu visualitzar els horaris dels grups.

 

MATRÍCULA ONLINE

1- Entrar al portal de gestió del centre Gwido amb el vostre usuari i contrasenya

2- Accedir a la vostra preinscripció (icona groga) Si no apareix intenteu-ho més endavant, hi podria haver algun retard puntual en l’entrada de dades.

3- Descarregar-vos el full de matrícula (icona full) 

4a- O bé imprimir-lo, omplir-lo, signar i enviar una foto o el document escanejat al correu electrònic de l’Escola ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

4b- O bé obrir-lo amb el programa Acrobat reader i omplir-lo amb l’editor (icona de la ploma) i enviar el full al correu electrònic de l’Escola ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

 

Aquí teniu dos videos explicatius de com fer-ho:

1- Com descarregar el full de matrícula.

2- Com omplir-lo i lliurar-lo a l’Escola.

 

MATRÍCULA PRESENCIAL

Els dies d’atenció per les matrícules presencials a l’Escola en l’horari de 16h a 20h del vespre són:

  • Dijous 30, dimarts 5, dijous 7, dimarts 12 i dijous 14

 

Instruccions per al nou alumnat que començareu les classes el curs vinent (termini a partir del dia 4 de juliol)

Podeu venir presencialment a Secretaria per omplir el full de matrícula. També podeu tramitar-ho de manera online, demanant-nos el full de matrícula i enviar-nos aquest full signat via correu electrònic, a més de la següent documentació per formalitzar la matrícula:

- Fotografia de l'alumne/a.

- Document que acrediti el número de compte on es carregaran els rebuts.

- DNI del titular del compte.

 

Més informacions d'interès

Per a les famílies empadronades a Montornès, ja teniu obert el termini per sol·licitar bonificacions per renda, també fins el dia 14 de juliol. Aquesta SOL·LICITUD s'ha de presentar via registre d'entrada a l'Ajuntament.

I finalment, en aquest enllaç trobareu els preus públics de l'ordenança fiscal de l'Escola: Ordenança reguladora de preu públic per a la prestació dels serveis d’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.