Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arriba a l'escola el Tast d'Instruments, una nova manera de conèixer els instruments de l'escola per l'alumnat d'Iniciació 5.

14/01/2022

Durant aquest curs, amb motiu de la situació pandèmica, no hem pogut realitzar amb normalitat l’assignatura Roda d’Instruments.

L’objectiu d'aquesta nova assignatura és que l’alumnat que ha de triar instrument el proper curs tingui un coneixement de l’oferta d’instruments que hi ha a l’Escola.

Sovint ens trobem que els alumnes, conjuntament amb els pares, trien les opcions d’instrument que els són més conegudes i familiars. Com a Escola, volem fomentar la diversitat d’instruments. Aquesta diversitat és enriquidora per a tots i pel bon funcionament dels grups instrumentals i orquestres. No hem d’oblidar que la funció social de l’Escola és un dels seus pilars en l’educació dels vostres fills.

En conseqüència i per tal d’afavorir el coneixement de l’oferta d’instruments a l’Escola posem en marxa el taller de música “Tast d’instruments”.

Aquesta activitat es realitzarà en grups reduïts d’alumnes amb el professorat especialista de cada instrument. Es faran 3 sessions de 30 minuts per cada instrument. Per les característiques de l’activitat els horaris estan ajustats a la disponibilitat actual del professorat. 

El preu de cada pack de 3 sessions d’instrument és de 13.5 € (No empadronats 18€). Es cobraran únicament els packs als qual us pugueu inscriure per la vostra disponibilitat d’horari.

Per conèixer aquests instruments del Tast, i tots els instruments que s'ofereixen a l'escola, podeu CLICAR AQUÍ.

Per a més informació, podeu escriure'ns a l'adreça de correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)