Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Obert el termini de matrícula per al curs 2021/22

29/06/2021

Les matricules per al proper curs es poden realitzar de manera online i presencial fins el dia 15 de juliol.

Benvolgudes famílies,

Ja podeu formalitzar la matrícula pel curs vinent, teniu temps fins el dia 15 de juliol. Atesa la situació, ho hem preparat tot per tal que ho pugueu tramitar tot online sense haver-vos de desplaçar si ho considereu oportú.

Haureu de:

1- Entrar al portal de gestió del centre Gwido amb el vostre usuari i contrasenya

2- Accedir a la vostra preinscripció (icona groga)

3- Descarregar-vos el full de matrícula (icona full)

4a- O bé imprimir-lo, omplir-lo, signar i enviar una foto o el document escanejat al correu electrònic de l’Escola ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

4b- O bé obrir-lo amb el programa Acrobat reader i omplir-lo amb l’editor (icona de la ploma) i enviar el full al correu electrònic de l’Escola ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

 

Com es tracta d’un procediment administratiu important, hem preparat dos vídeos explicatius amb tots els passos que us hem descrit, perquè pugueu veure com fer-ho:

1- Com descarregar el full de matrícula.

2- Com omplir-lo i lliurar-lo a l’Escola.

 

Al full de matrícula hi trobareu els horaris de les assignatures de grup. Comproveu que les dades són correctes i aviseu-nos de qualsevol modificació que calgui fer abans de tornar-nos el document signat.

Per a les famílies que no us sigui possible de cap manera tramitar-ho online, teniu l’opció de demanar hora trucant al telèfon de l’Escola (935686367) de 16h a 20h.

 

Instruccions per al nou alumnat que començareu les classes el curs vinent

A més del full electrònic que al nou alumnat us hem fem arribar, us informem de la documentació que ens heu d'enviar juntament amb l'imprès de matrícula complimentat:

-Fotografia de l'alumne/a.

-Document que acrediti el número de compte on es carregaran els rebuts.

-DNI del titular del compte.

 

Més informacions d'interès

Per a les famílies empadronades a Montornès, ja teniu obert el termini per sol·licitar bonificacions tant per renda com per afectació econòmica per la crisi COVID 19, fins el dia 26 de juliol. Aquesta SOL·LICITUD s'ha de presentar via registre d'entrada a l'Ajuntament.

Ha estat un curs que ha suposat un repte, sabem que alguns de vosaltres patiu la situació especialment, us volem donar el nostre escalf i dir-vos que estem al vostre costat per orientar-vos i ajudar-vos en tot el que puguem, convençuts ara més que mai de la força que tenen les arts en les nostres vides i en la comunitat.

I finalment, en aquest enllaç trobareu els preus públics de l'ordenança fiscal de l'Escola: Ordenança reguladora de preu públic per a la prestació dels serveis d’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre