Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Preinscripcions al curs 2021-22 de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions 2021-22
Preinscripcions 2021-22
Preinscripcions 2021-22
Preinscripcions 2021-22
29/04/2021

Igual que l’any passat, el centre ha habilitat el web musica.montornes.cat per presentar les sol·licituds (nous alumnes) i el portal Gwido (alumnat actual). El termini romandrà obert entre l’1 i el 23 de maig.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ja comença a treballar en el curs 2021-22. L’1 de maig, el centre obrirà el període de preinscripcions que, com l’any passat, caldrà formalitzar de manera telemàtica.

• Alumnat nou: Web de l’Escola (musica.montornes.cat)
• Alumnat actual: Portal de gestió del centre Gwido, amb l’usuari i contrasenya corresponents.

Només en casos excepcionals es podran fer telefònicament al número 93 568 63 67, de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

En funció de les sol·licituds rebudes, l’escola configurarà els grups i publicarà la relació de persones admeses, així com les possibles llistes d’espera. Posteriorment, en dates encara per concretar, començarà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Formació en arts escèniques a partir dels 3 anys 

L’escola ofereix ensenyaments artístics de música, dansa i teatre, des dels 3 anys d’edat fins a persones adultes. De 3 a 5 anys, la iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines artístiques, i és a partir dels 6 anys que ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: dansa, teatre i/o música. 

Per a les persones adultes, el centre ofereix ensenyaments d'instruments, cant coral, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre. 

Amb tot, i davant l'excepcionalitat provocada per la Covid-19, l'oferta educativa es podria veure modificada en funció de l'evolució de la situació.