Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Teatre, música i dansa... vivim la cultura en directe!

29/03/2021

Letícia Dolera serà al Teatre Margarida Xirgu aquest dissabte 27 de març amb el monòleg "Les coses excepcionals". El 10 d’abril, Clara Peya, una de les pianistes més prolífiques, enèrgiques i transgressores, presentarà el seu treball "Perifèria".

La primavera cultural arrenca amb força a Montornès, que torna a aixecar el teló amb una programació d’arts escèniques de primer nivell.

La famosa actriu Letícia Dolera arriba al Teatre Margarida Xirgu aquest dissabte 27 de març amb el monòleg Les coses excepcionals, una comèdia entranyable, vitalista, sorprenent i lluminosa de Duncan Macmillan, sobre les coses que fan que valgui la pena viure. Serà una manera immillorable de donar la benvinguda a la primavera cultural i de celebrar el Dia Internacional del Teatre. 

El 10 d’abril degustarem en directe el nou projecte d’una de les pianistes més prolífiques, enèrgiques i transgressores. Clara Peya presentarà Perifèria, en la que serà la sisena parada de la gira que va començar a principis d’any. 

La nova programació també inclou propostes musicals tan variades com l'espectacle Around The World! de Brodas Bros, en què es demostra que el hip hop i la dansa urbana són cultura de qualitat i en majúscules, i un cicle de música Barroca de la mà de la reconeguda Orquestra Barroca de Barcelona. 

Montornès no només aixeca el teló per entretenir i emocionar, sinó també per reflexionar i estimular el pensament  crític. Aquesta temporada, la programació inclou Arma de construcción masiva, una proposta escènica colpidora per prendre consciència i qüestionar la societat de la qual formem part. 

Cultura en directe també per a la mainada 

L’audiència més menuda i familiar comptarà aquesta temporada amb propostes ben variades i atractives, que inclouen l'espectacle Una poma, un pomer, de la companyia De_paper; El Viatge de l’elefanta Sara, amb l’actriu i cantant vallesana Eva González i, com a colofó, De Simba a Kiara, el Tributo del Rey León, de la companyia On beat.

Per a més informació sobre la programació cliqueu AQUÍ.

La venda de les entrades s’iniciarà quinze dies abans de cada espectacle a entrades.montornes.cat

 

Font: web municipal