Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Noves mesures Covid-19, a partir del 8 de febrer

06/02/2021

La mobilitat podrà ser comarcal i s’allarguen horaris a l’hostaleria. I la nostra Escola podrà tornar a reprendre una part de les classes presencials.

El PROCICAT ha aprovat la revisió de les mesures de prevenció i control vigents. La principal novetat és que la mobilitat passarà a ser comarcal.

Les mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s’allarguen dues setmanes, fins al 22 de febrer.

No obstant, es recorda que la mobilitat laboral només està permesa quan no es pot teletreballar i que les activitats socials han de continuar regint-se sota una màxim de 6 persones i que no siguin de més de 2 bombolles de convivència.

Resum de les novetats

  • Mobilitat: el confinament serà de perímetre comarcal, i no municipal com fins ara.
  • Restauració: s’amplien els horaris d’obertura. Tant les terrasses com a l’interior, podran obrir de 7.30 a 10.30 h i de 13 a 16.30 h. En la resta d’horaris, poden seguir funcionant per a recollida o per a lliurament a domicili.
  • Llibreries: podran obrir el cap de setmana.
  • Universitats: la docència universitària teòrica seguirà en format virtual, a excepció del primer curs, en què es podrà reprendre parcialment l’activitat presencial.
  • Àmbit esportiu: els equipaments en espais tancats podran obrir amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. Els espais esportius a l’aire lliure romanen oberts amb un aforament del 50% i control d’accés. Es podran reprendre les competicions que donen accés a categories estatals.

Es manté el 30% de l’aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana; també seguiran tancats els centres comercials i els establiments de centres comercials de més de 400 m2.

Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament.