Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Obert el termini per sol·licitar una bonificació en funció de la renda familiar

21/07/2020

Si ja heu fet la matrícula per al proper curs 20/21, ara s'obre el termini per poder sol·licitar una bonificació segons la renda familiar.

Benvolgudes famílies,

us informem que ja podeu començar a sol·licitar els ajuts en funció de la vostra renda familiar com cada any, i també per afectació econòmica per la crisi de la Covid-19. Per la concessió d’aquesta bonificació es tindrà en compte la situació econòmica i familiar de la persona sol·licitant. I en cada cas, es demanarà la documentació justificativa per aplicar el barem aprovat a l’Ordenança fiscal número 42 (la bonificació E de la 5a pàgina de l’ordenança), que trobareu clicant AQUÍ.

El termini per presentar aquesta documentació és des d’aquest moment fins al 30 de juliol, i de l’1 al 4 de setembre.

Per a realitzar aquesta sol·licitud, ho podeu fer de la següent manera:

 • Per internet

  • Presentant el formulari de sol·licitudde bonificació que trobareu adjuntat en aquest correu electrònic, degudament emplenat i signat (la qual cosa permet automatitzar la consulta de dades del /la els/les progenitors/es)  

  • Iniciar el tràmit

 • Presencialment

  • Només per a casos excepcionals, en què la presentació telemàtica no sigui possible, es podrà fer presencialment  a l'OAC de l’Ajuntament amb cita prèvia dins del termini establert (del 20 al 30 de juliol i de l’1 al 4 de setembre de 2020).

  • La cita prèvia es pot sol·licitar telefònicament al 93 572 11 70 o per Internet. Demanar cita prèvia.

  • L’atenció presencial a l’OAC la podreu trobar a: 

  •   Oficina Centre (C. Sant Isidre, 11-13)
  •   Oficina Nord (C. Hermanas de la Virgen Niña, 2)