Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

De l'1 al 21 de juny, preinscripcions a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions pel curs 2020/21.
01/06/2020

Les preinscripcions es podran formalitzar en línia, a través del web de l'escola musica.montornes.cat, per a l'alumnat nou, i del portal de gestió del centre per als alumnes ja donats d'alta. Només en casos excepcionals es podran fer telefònicament.

De l’1 al 21 de juny de 2020, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre obrirà el termini de preinscripcions amb vista al curs 2020-2021.

Les preinscripcions es podran formalitzar telemàticament:

  • L'alumnat nou a la pàgina web de l’Escola (http://musica.montornes.cat).
  • Els qui ja son alumnes hi podran accedir a través del portal de gestió del centre Gwido, amb el seu usuari i contrasenya.

Només en casos excepcionals es podran fer telefònicament al número 935686367, de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

En funció de les sol·licituds rebudes, es configuraran els grups i es publicarà la relació de persones admeses, així com les possibles llistes d’espera. Posteriorment, en dates encara per concretar, s’obrirà el termini de matrícula per confirmar la plaça assignada.

Formació en arts escèniques a partir dels 3 anys 

L’Escola ofereix ensenyaments artístics de música, dansa i teatre, des dels 3 anys d’edat fins a persones adultes. De 3 a 5 anys, la Iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines artístiques, i és a partir dels 6 anys que ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: dansa, teatre i/o música. 

Per a les persones adultes, el centre ofereix ensenyaments d'instruments, cant coral, teatre musical, combos de música moderna, estiraments i teatre. 

Amb tot, i davant l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, l'oferta educativa es podria veure modificada en funció de l'evolució de la situació.