Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La programació Eduquem i Gaudim en Família torna en format digital

05/05/2020

Els departaments d’Infància i d’Educació reprenen la programació d’activitats familiars Eduquem i Gaudim a través de les xarxes socials. La primera proposta serà, el 8 de maig, la xerrada “El viatge de primària a secundària” en directe amb Toni Argent a través d'Instagram Live.

Els departaments d’Infància i d’Educació tornaran a engegar la programació Eduquem i Gaudim en Família en els propers dies. Es farà de forma telemàtica a través dels seus perfils a les xarxes socials.

Cada dilluns, es publicaran les propostes que es duran a terme durant la setmana als perfils de Facebook i d’Instagram dels departaments, i es podran consultar també a l’agenda municipal.

Les primeres activitats

El cicle començarà aquest divendres 8 de maig amb la xerrada “El viatge de primària a secundària”. Serà una conferència en directe a càrrec del professor i escriptor Toni Argent adreçada a famílies amb fills i filles cursant 5è i 6è de primària.

La programació també dona continuïtat a les sessions de ioga que es feien al Centre Infantil Pintor Mir. Vanessa Lantigua continuarà com a professora i oferirà una classe també en directe cada dilluns.

En els propers dies, s’anunciaran més activitats. Una de les més destacades és un escape room infantil virtual. Amb el nom “El misteri de les antigues escoles”, l'equip d'infància ha preparat un joc interactiu en el qual els més petits hauran de resoldre jocs d’enginy per anar superant les proves. Tot plegat adaptat a la realitat del Centre Infantil Pintor Mir, amb seu a l'edifici conegut coma Les antigues escoles".

La Llar d'Infants informa

A la programació s'hi ha volgut sumar també la Llar d’Infants Pública El Lledoner amb la finalitat d’informar a la ciutadania sobre com triar escola bressol en època de confinament. Ho farà en una publicació el 15 de maig a l’Instagram @educaciomontornes.

Font: web municipal