Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Seguiu-nos a les xarxes socials, facebook i instagram!

Xarxes socials
01/04/2020

Si encara no ho heu fet, aquests dies podeu seguir-nos a les xarxes socials de l'Escola per veure tot el que estem fent. Recordeu, instagram i facebook els tenim a la vostra disposició!

Des de l'equip de professionals de l'Escola, esperem que tothom estigueu molt bé!

A les xarxes socials de l'Escola anirem penjant fotos i vídeos de les activitats que estem fent de confinament: classes online, propostes didàctiques, projectes i propostes de concerts i espectacles online que artistes d'arreu del món estan realitzant des de casa seva.

I a més, des de l'Ajuntament s'ha creat la campanya #cuidemnosmontornes, una xarxa de voluntariat que s'està ampliant cada vegada més amb persones voluntàries i un recull de recursos. Podeu trobar informació del projecte clicant AQUÍ.

Ànims, molta força i endavant!