Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Situació actual a l'Escola davant l'emergència de la COVID-19

18/03/2020

Benvolgudes famílies,

Desitgem de tot cor que us trobeu bé en aquesta situació tan excepcional que estem vivint.

L’equip de professorat de l’Escola estem treballant per tal de minimitzar en la mesura que sigui possible els efectes pel que fa als aprenentatges normals que s’haurien realitzat a l’aula. És per aquesta raó que estem desenvolupant diferents iniciatives de les quals anireu rebent informació directa del professorat per correu electrònic.

Durant aquests dies de confinament, pensem que aquests alumnes tenen ara una situació molt bona per adquirir un hàbit de practicar les arts a casa amb el vostre suport.

I a més, des de l’Ajuntament s’està potenciant l’etiqueta #cuidemnosmontornes a les xarxes socials. Per tant, us animem a que pugueu fer un vídeo a Instagram amb aquesta etiqueta per compartir-ho amb tot la comunitat, ballant a casa, fent un escena teatral, tocant un instrument, etc. I no oblideu d’etiquetar-nos (@emmdt_montornes) perquè ho puguem compartir a les xarxes de l’Escola!

Moltes gràcies,

Equip de professionals de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre