Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

The Chanclettes, Mayte Martín i Quim Masferrer, plats forts del programa Montornès aixeca el teló

Montornès aixeca el teló! 2020
26/01/2020

La programació escènica del 2020 es posarà en marxa el 8 de febrer amb l'espectacle de teatre musical, "Alícia al país de les meravelles" de la Cia. Viu el teatre. La compra d'entrades per als espectacles es pot fer a través del portal "Entrápolis" al qual s'accedeix des de entrades.montornes.cat

Donant continuïtat a la línia encetada durant el darrer trimestre de 2019, la programació Montornès aixeca el teló portarà a Montornès durant aquest 2020 espectacles de primera línia. La primera proposta és "Alícia al país de les meravelles" de la Cia. Viu el Teatre, un espectacle de teatre musical familiar que es podrà veure el proper 8 de febrer al Teatre Margarida Xirgu.

El 29 de febrer serà el torn de The Chanclettes amb el seu irreverent #DPUTUCOOL, i el 21 de març, Maite Martín oferirà un recorregut per la memòria del flamenc més tradicional amb el seu concert "Memento".

La programació del trimestre culminarà el 28 de març amb l'espectacle "Bona gent" de Quim Masferrer. Un homenatge al públic amb què Montornès celebrarà el Dia Internacional del Teatre.

entrades.montornes.cat, la porta d'accés als espectacles 

La programació "Montornès aixeca el teló" del primer trimestre del 2020 es pot trobar en paper als equipaments municipals. La compra d'entrades es pot fer al portal "Entrápolis", on a més, ja hi ha l'avanç de bona part dels espectacles de la resta de l'any. S'hi pot accedir a través de la ruta entrades.montornes.cat. Les persones que necessitin suport per adquirir les entrades, es poden acostar al Casal de Cultura.

Font: web municipal