Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Així hem celebrat el Sta. Cecília al Teatre Margarida Xirgu!

Cantaires i dinamització de la companyia El Replà!
Alumnes del Cor Jove
Cor d'Adults
Cor Jove
Cor del Llenguatge Musical
Cor d'Iniciació
Cançó final de conjunt - Cor A, Cor Jove i Cor d'Adults
Cor A
Vermut popular a càrrec de l'AMPA
Actuació dels Cors de l'Escola
22/11/2019

En el marc de les Festes de Tardor, hem celebrat el Sta. Cecília al recent estrenat Teatre Margarida Xirgu de Montornès amb actuacions corals, la companyia El Replà, i un vermut popular final a càrrec de l'AMPA de l'Escola.

El Santa Cecília d'aquest any 2019 ha estat ben especial, perquè ha estat el primer espectacle que hem programat des de l'Escola al nou Teatre Margarida Xirgu, i hem vist totes les potencialitats que té el nou equipament de Montornès.

En aquesta ocasió, hem pogut escoltar diferents actuacions corals, com els alumnes d'Iniciació, de Llenguatge Musical, el Cor A, el Cor Jove i el Cor d'Adults. En aquest espectacle hem pogut escoltar diferents peces populars infantils i tradicionals, de Disney, música pop, i fins i tot una peça final de conjunt on tot el públic, amb els ulls tancats, s'ha pogut transportar dins d'una selva tropical amb els efectes vocals i instrumentals del cors de l'Escola. Quina gran experiència!

Al lateral d'aquesta notícia podreu trobar algunes imatges d'aquest fantàstic dia.

Visca la música!!!