Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Engeguem un nou curs de guitarra d'acompanyament!

Taller de guitarra d'acompanyament 2019
22/10/2019

Des de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre oferim una nova edició del curs de curta durada de guitarra d’acompanyament durant aquest primer trimestre de curs, per a persones que vulguin fer una formació artística en un curt període de temps.

Aquest taller és per iniciar-se a tocar la guitarra, adreçat a persones joves i adultes que vulguin començar a tocar aquest instrument. Es treballaran els primers acords, ritmes i petites melodies amb aquest instrument, amb el professor Joaquim Sánchez.

El curs tindrà una durada de 10 sessions, a partir del 6 de novembre, els dimecres de 20.30 a 21.30 h.

Les inscripcions estan obertes!

Ja podeu inscriure-us de manera online a través del web de l'escola, o bé anant directament al formulari d'inscripcions, clicant AQUÍ.

Animeu-vos a aprendre a tocar la guitarra!