Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Torna el Concurs de Microteatre a l'Escola!

Microteatre a Can Xerracan
23/09/2019

Per tercer any consecutiu, arriba el concurs d’escriptura de “Microteatre” obert a tots els usuaris i familiars majors de 14 anys de l’Escola.

"El Microteatre és un projecte de nou format teatral que neix, fa uns anys i que planteja la creació d’espectacles teatrals de petit format i de curta durada, habitualment sobre una mateixa temàtica, realitzats en espais escènics reduïts i on un nombre de públic reduït, situat molt a prop dels actors i actrius, s’hi integra."

En aquesta tercera edició del concurs, els guanyadors seran obsequiats amb un petit regal, i estaran convidats a assistir a un assaig per veure, participar i gaudir, en primera fila, de com es fa la posta en escena del seu text.

Podeu presentar el vostre text a Secretaria fins el dimarts dia 8 d’octubre.

Us convidem a participar-hi!

Arxius adjunts