Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ja podeu realitzar les preinscripcions online!

Preinscripcions 2019-20
30/04/2019

En aquest curs implementem la possibilitat de realitzar la preinscripció per internet. Els que ja sigueu alumnes rebreu un enllaç per correu electrònic per tal d'accedir al sistema, i per a famílies i usuaris nous, podreu realitzar la preinscripció amb l'enllaç que us mostrem en aquesta notícia.

Les famílies rebreu ben aviat una invitació per correu electrònic que us permetrà accedir al sistema de gestió acadèmica de l’Escola anomenat Gwido.

En aquesta invitació hi tindreu el link de la pàgina web d’accés, el vostre usuari i una contrasenya aleatòria. És important que canvieu la contrasenya per tal de posar-ne una que us resulti fàcil de recordar. Amb el vostre ordinador o dispositiu mòbil, podreu:

● Accedir a les dades personals i de matrícula

● Visualitzar els horaris del curs actual

● Accedir als informes d’avaluació

● Veure i informar de les absències dels alumnes.

Com a novetat, també podreu realitzar la preinscripció del 2 al 17 de maig utilitzant aquest sistema online a traves del botó inscripció ciutadana. I, com sempre, també tindreu la possibilitat de realitzar la preinscripció presencialment a l’escola.

Dins del sistema podreu realitzar la preinscripció per a cadascun dels alumnes que en sou tutors (germans i vosaltres mateixos si sou alumnes), i us demanem que cada família realitzi una sola inscripció per a cada alumne.

Us agrairem que poseu la màxima atenció a la correcció i actualització de les vostres dades personals (telèfon, correu electrònic, etc.).

Som conscients que aquests canvis poden generar dubtes i estem a la vostra disposició per tal d’informar-vos del que calgui i facilitar al màxim el pas a aquest nou sistema. No dubteu en comunicar-nos també qualsevol incidència o suggeriment.

I en el cas que vulgueu fer una preinscripció d’un alumne/a nou/va que vulgui iniciar els seus estudis al nostre centre, podreu clicar al següent enllaç: https://emusicamontornes.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts

Creiem fermament que una vegada us familiaritzeu amb aquesta eina, us serà útil, facilitarà la comunicació amb nosaltres i us estalviarà haver de venir a l’Escola per realitzar algunes gestions.

Moltes gràcies per endavant i rebeu una cordial salutació!