Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Quin gran espectacle que hem vist amb el Petit Príncep!

29/04/2019

Amb la posada en escena del Petit Príncep, hem pogut veure un espectacle interdisciplinar de gran format amb les 5 escoles de Montornès!

Amb aquest espectacle, hem posat el punt final de mesos de feina conjunta amb les escoles de primària de Montornès, perquè aquest any la Cantata de Sant Jordi ha adoptat un nou format. Els alumnes de primària de les 5 escoles de Montornès que participen en aquest projecte han ballat coreografies de les peces del Petit Príncep, i les veus aquest any ha anat a càrrec dels Cors de l'Escola Municipal de Música. També hem vist actuacions d'alumnes de l'Escola Municipal de Dansa, i la narració i la dramatització d'alumnes de l'Aula de Teatre.

Potenciar la dansa ha estat doncs un objectiu principal d'aquest projecte innovador, que és una disciplina artística que forma part dels currículums de primària i que aquest any agafa el protagonisme en aquest espectacle interdisciplinar. Al llarg del curs, les professores de dansa han visitat les escoles per fer un seguiment de les coreografies que han anat aprenent els alumnes durant tot aquest temps.

Enhorabona artistes!