Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Avui hem participat a la Gala de lliurament de premis de Vallès Visió TV

12/04/2019

Aquest divendres Vallès Visió ha realitzat la seva gran Gala a l'Espai Cultural Montbarri de Montornès, amb la participació d'alumnes de l'Escola en aquest programa televisiu en directe.

Vallès Visió ha festejat els nou anys d’emissions amb la tradicional gala de lliurament de premis a persones i entitats del Baix Vallès que durant l’últim any han destacat per la tasca que han desenvolupat i per la projecció que han donat del Baix Vallès més enllà de les fronteres del territori.

La gala ha estat conduïda pel cap d’informatius de Vallès Visió, Albert Maspons, i han actuat alumnes de dansa i els alumnes del Combo d'Adults. Si voleu, ho podeu tornar a veure entrant al web del canal, www.vallesvisio.cat.