Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El dia 25 d'abril representarem El Petit Príncep, un espectacle de gran format

El Petit Príncep
29/03/2019

El Petit Príncep és un espectacle que compta amb la participació d'alumnes de dansa, teatre i els conjunts corals de l'Escola, juntament amb les 5 escoles de primària de Montornès.

Enguany la Cantata de Sant Jordi adopta un nou format i, és que amb la participació de les 5 escoles de primària de Montornès, els alumnes de primària que participen en aquest projecte ballaran coreografies al Pavelló Esportiu Municipal, en comptes de cantar. Després de 16 edicions de la Cantata, aquest curs hem innovat amb el format d'espectacle: és un gran projecte amb la dansa com a fil conductor. Les escoles participants són: Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d'Ametlla i Sant Sadurní.

Potenciar la dansa és un objectiu principal d'aquest projecte, que és una disciplina artística que forma part dels currículums de primària i que aquest any agafa el protagonisme en aquest espectacle interdisciplinar.

Al llarg del curs, les professores de dansa han visitat les escoles per fer un seguiment de les danses que han anat aprenent els alumnes durant tot aquest temps.

A més de les coreografies que aniran a càrrec dels alumnes de les escoles de primària, també hi actuaran alumnes de teatre, conjunts corals i grups de dansa de l'Escola.

L'espectacle serà a les 17.30h al Pavelló Esportiu Municipal Les Vernedes.

Us animem a venir a veure El Petit Príncep!