Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Concentració i #Vagafeminista per al Dia de les Dones

06/03/2019

La Taula per la Igualtat de Montornès promou una acció reivindicativa en defensa dels models socials basats en la igualtat, la justícia, la paritat i la llibertat. La convocatòria és per al divendres 8, a les 18 h a la plaça de la República.

Aquesta setmana s'ha iniciat el programa d’activitats previstes a Montornès a l'entorn del Dia Internacional de les Dones que es commemora el 8 de març.

El primer acte ha estat un concert per a piano organitzat per l'Escola Municipal de Música, amb peces compostes per dones.

Aquest dijous es farà el lliurament de premis del VIII Concurs de Fotografia del Dia de les Dones juntament amb la inauguració de l'exposició D.O.N.E.S. El divendres, com a acte central del Dia de les Dones, la Taula per la Igualtat de Montornès proposa una concentració i una marxa feminista a favor de la justícia, la igualtat, la paritat i la llibertat. L'acció començarà a les 18 h a la plaça de la República. 

Les activitats continuaran durant el cap de setmana a Can Saurina i, de fet, la programació es perllongarà fins al 25 de març amb propostes culturals, música, teatre i esport. El darrer esdeveniment coincidirà amb la convocatòria que des del gener duu a terme la Taula per la Igualtat el dia 25 de cada mes com a expressió de rebuig i condemna a les violències masclistes.

Trobareu més informació clicant AQUÍ.