Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ja són aquí els tallers de la Setmana Cultural!

Setmana Cultural 2019
Tallers de la Setmana Cultural
22/02/2019

Del dia 5 a l’11 de març de 2019, tindrem la Setmana Cultural i d’Audicions de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre!

Durant aquesta setmana, les classes habituals queden substituïdes per tallers, audicions i activitats per afavorir l’intercanvi entre les diferents disciplines de l’escola i fomentar l’expressió artística, la participació i la creativitat.

Us adjuntem una imatge amb els tallers que oferirem, les edats recomanades dels tallers, l’hora i el lloc. A més, veureu que alguns d’aquests tallers requereixen d’inscripció prèvia enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment que necessiteu.

Viu la Setmana Cultural!