Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Nova temporada de Montbarri aixeca el teló

11/01/2019

Ja tenim aquí la programació de Montbarri amb la participació de l'Escola en tres dels espectacles previstos. S'inicia així una temporada molt equilibrada amb espectacles de qualitat per a totes les edats. La reserva de seients es pot fer a través del portal entrades.montornes.cat

De gener a març, l’Espai Cultural Montbarri acollirà una programació molt diversa amb especial dedicació al públic familiar i infantil. En destaquen espectacles com Desperta bruixeta (19 gener) o Les meravelloses aventures de la sra. Jazz i el sr. Blues (23 de febrer). També es manté un espectacle per als més menuts (de 6 mesos i fins a 4 anys) amb Cinemúsica (27 de gener). D'altra banda, el concert Bufa&Sons (2 de febrer), sorprendrà amb música creada amb instruments estrafolaris, de la mà del polifacètic Xavi Lozano, conegut per les seves intervencions a la televisió en programes com El Hormiguero.  

Les produccions pròpies sempre són presents en la programació estable de Montbarri. Los picores de Malpica (12 gener) de la companyia la Faràndula obre temporada, mentre que l’Escola Municipal de Música prepara una adaptació de Els Miserables en concert (16 febrer), el clàssic espectacle musical basat en la novel·la de Víctor Hugo. Entre les propostes de proximitat, també destaca el concert de C.D.M (9 febrer), grup liderat pel molletà i professor de l'Escola Palau d'Ametlla Jordi Zacarés. 

Dos espectacles enllaçaran amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores del 8 de març: La noia de la làmpada (17 març), una crítica a la maternitat idíl·lica produïda per la menuda sala Flyhard, trampolí d’espectacles de joves autores; i Mare, pilar de família (23 març) de Forn de teatre Pa’tothom.   

La temporada acabarà el 30 de març amb la celebració del Dia Internacional del Teatre, i l’espectacle d’humor improvisat Impro Horror Show de Planeta Impro.

Font: web municipal